Πλατφόρμα Δεδομένων

Για την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, η Patient plus χρησιμοποιεί μία πλατφόρμα, την PatientPro, για την στήριξη και τον συντονισμό των ενεργειών της εταιρείας. Μέσω της πλατφόρμας διεξάγονται και αναλύονται ερωτηματολόγια για τη συμμόρφωση. H πλατφόρμα αυτή βοηθά στην επίτευξη καλύτερης παροχής υπηρεσιών για τον ασθενή. Το PatientPro βασίζεται σε ERP software πολύ υψηλών προδιαγραφών που διασφαλίζει την διαθεσιμότητα, την προστασία και την επεξεργασία των ευαίσθητων δεδομένων.

patient pro img

SoftOne Cloud (Azure)

Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud CRM αξιοποιεί την εξαιρετικά ανεπτυγμένη υποδομή της Microsoft, υλοποιημένη για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις πληροφορικών συστημάτων. Προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο, αυτόματη λήψη backup, καθώς και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

Oracle CRM

Η πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων της Oracle είναι από τα πιο δυνατά και ευέλικτα συστήματα για custom λύσεις data entry, με εγγυημένη διαθεσιμότητα και ασφάλεια για τις πληροφορίες.

Call Now Button